~ Flow & Joy ~

R E T R E A T

..........

Inclusief vervolgtraject in overleg

Ontdek het goud in jou!

 
 

Wil je samen met een kleine groep gelijkgestemden twee dagen ondergedompeld worden in de hoge energie van kleur en magie in een rustgevende en paleiselijke omgeving? Weg van de dagelijkse sleur, loslaten van controle en overgeven aan de flow?

Ik help jou in je kracht en de juiste keuzes maken als je op een kruispunt in je leven staat. De weg omhoog, van overleven naar leven. Na twee dagen, rijkelijk verzorgd en met overnachting, heb je een volledig op jou afgestemd actieplan. We starten bij de basis op 24 & 25 september. Jouw IK staat centraal.
 
Uniek aan dit programma is dat ik je na de 2 dagen retreat drie maanden online ondersteuning geef zodat jij stappen en keuzes durft te maken. Je krijgt in dit geval aansluitend een online programma tot en met 22 december 2022. Dit brengt je focus, diepte, scherpte, concentratie, ankeren en een uitgestippelde lijn naar je doel vanuit FLOW & JOY in drie maanden.

  • 2 dagen
  • 1 overnachting
  • inclusief ontbijt, lunch, diner, hapjes en drankjes
  • persoonlijk actieplan 
  • optie: drie maanden vervolgtraject
Schrijf je hier in

"

‘Lekker leven gaat niet vanzelf. Wees moedig om keuzes te maken en er komt meer naar je toe. Kwetsbaarheid en durf gaan altijd hand in hand. Kwetsbaarheid lijkt misschien een zwakte, maar het is juist een kracht’.

 

Samen werken aan de kracht van jouw gevoeligheid, de basis, jouw fundament

Je kunt urenlang blijven nadenken en mijmeren maar zonder concrete actie is er geen resultaat. Je haalt meer goud uit jezelf als je gaat groeien en leren. In 2 retreat dagen help ik je terug naar jezelf met inzichten uit je gevoel. Je zet 1 stap terug om vervolgens weer 2 vooruit te gaan. Jouw route naar meer rust, rijkdom en plezier. 

Ben jij rustig, zorgzaam, verdraagzaam, vriendelijk en allemans vriend? Kan je vaak goed bij je gevoel maar raak je jouw energie ook wel eens kwijt? Gevoelig zijn verrijkt je leven want je beleeft alles in ‘hoge kwaliteit’. Maar het kan ook overweldigend zijn om steeds zoveel indrukken binnen te krijgen. Ik leer je hoe hiermee om te gaan.

Stel je eens voor dat jij je bevindt  in een overgangsperiode van angst naar vertrouwen. Je laat het verleden en alles wat niet meer werkt achter je. Jouw succes van persoonlijke groei vieren we samen op 22 december 2022. Je laat mij hierna los en gaat vol zelfvertrouwen en geloof verder in 2023 en deuren gaan open.

Inschrijven

Ga jij voor goud? Ik ben er klaar voor!

 

'Ik wist dat als ik iets wilde veranderen, alleen IK dit kon doen.' Na jaren van overleven heb ik geleerd te groeien en voluit te leven. Zelfreflectie op mijn eigen gevoelens, gedachten, verlangens, intenties en motieven bracht mij naar de dieperliggende betekenis. Dat was niet altijd makkelijk maar het heeft mij veel rijker gemaakt. Ik communiceer meer vanuit rust, vertrouwen, zachte kracht en wijsheid (intuïtie). Wanneer jij het aandurft om dit zelfonderzoek aan te gaan leer je wie jij bent en waarom je op een bepaalde manier handelt. Al zijn het kleine stapjes die je neemt, ze maken een groot verschil in je leven. 

GO: Ik ga voor goud!

Ontmoet jouw coach

Leonie Dekker

Rouw & Verlies expert 

Ik leer je de kracht ervaren door te verbinden met je gevoel en hoe jij jezelf kan beschermen tegen de ‘overwhelming’. De sleutel tot succes ligt in jezelf. Je wordt je bewust van waar je eerder nog niet bewust van was. Nieuwe gewoontes aanleren duurt gemiddeld 66 dagen, dit is de reden waarom ik een vervolgtraject van drie maanden aanbied. Je gaat stretchen en groeien en leert omgaan met mijn tools en rituelen zodat ook jij de kracht uit je gevoeligheid haalt. Je weet nu heel veel en je leert nog meer door te doen. Jij verlaat het kruispunt om meer uit het leven te halen en ik blijf dichtbij om je te helpen.  

Het goud zit in jou! 

GO: FLOW & JOY

‘Door de ademhaling, visualisatie en het kleuren raak je in een creatieve flow waardoor je gedachten en gevoelens die normaal onbewust blijven één voor één naar boven komen en op kan schrijven. Dat was voor mij erg fijn om in zo'n flow te raken. Het kleuren was eigenlijk nu een soort onbewust flow mechanisme voor de gedachtes.

Je begeleiding was heel vanzelfsprekend en je krijgt meteen het gevoel dat je alles bij jou kwijt kan en dat je daarmee kan helpen.’

 Diedrik