Je wordt nooit meer de oude, maar altijd een nieuwe ik

Feb 18, 2022

Vandaag is het twee jaar geleden dat ik mijn veertigste verjaardag vierde. Ik ga in gedachte terug naar 8 november 2019. Het achterste gedeelte van mijn favoriete grandcafé huur ik af. Samen met de kok stel ik een speciaal menu samen met gerechtjes uit verschillende landen. De locatie is hip, sfeervol en ademt iets authentieks uit. Ik nodig verschillende vrouwen uit die de afgelopen jaren een bijdrage leverden aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Met de één volg ik een cursus en met de ander werk ik samen op een halfjaarlijks event. Ik hou ontzettend van glitters en goud, dit geeft mij een feestelijk en blij gevoel. Het thema voor mijn party is dan ook glitter en goud.

Twee jaar geleden vond ik een groot feest geven en een café afhuren passen bij het vieren van mijn ‘nieuwe levensfase’. Achteraf bezien was het de afsluiting van het ‘oude’. Veel van die feestgangers zie ik niet meer. Ik ben ze dankbaar voor hun bijdrage aan wie ik nu ben, maar heb ze nu losgelaten om plaats te maken voor mijn nieuwe ik. Voor toen was mijn party een goede keuze en vandaag kies ik anders. Ik vier mijn verjaardag verspreid over drie dagen. Een dag met mijn lief, een andere dag met mijn kinderen en een middag krijgt een plekje voor andere familieleden. Het leven bestaat uit keuzes maken. Je wordt nooit meer de oude maar altijd een nieuwe ik. Ga niet op zoek naar wat anderen willen of vinden. Ga op zoek naar waar jij gelukkig van wordt en bepaal zelf wanneer je succes hebt.

Een van mijn motto’s is “leef het leven”. Deel je leven in zoals jij dat wil, ga door het leven zoals het jou past. Als je van het leven een feestje wil maken, hang dan zelf de slingers op. Zoek mensen op waar jij je prettig bij voelt in een omgeving die jou aanspreekt. Krijg meer energie en kracht om meer uit het leven te halen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste inspiratietips in je mailbox.